Trening KM-løype (04/10/2014)
Category: Trening
Map/area: Hægeland
Country: Norge
Distance: 3.56 km
Time: 34:19
Average HR: 163
Maximum HR: 173
Løp deler av ei løype fra KM langdistanse tidligere i høst.

1) Greit nok. Ikke helt spik kurs, men så kollen bak posten tidlig.
2) Usikker på om jeg skulle løpe rett på/eller ut på sti første del av strekket. Burde kanskje løpt enda mer rett ut på stien når jeg først valgte dette. Langs kollen inn mot posten - til kolle og høydepunkt dukka opp.
3) Vinglete kurs i starten. Litt usikker inn mot posten, men forstod etter hvert at jeg måtte ett hakk ned (tidstap 10-15 sek).
4) Følte jeg knota og kava fælt før jeg kom meg opp på kollen. Greit inn mot posten: Fulgte søkk med myr og rundet kollen.
5) Så ingen gode alternativer og synes jeg fant en bra trasé, selv om gress- og tuemyrer ikke er min sterkeste side for tida. Fornøyd med retningen inn mot posten. Så myra foran posten og steinen i ringkanten tidlig.
6) Retning mot myra. Så åsen nord for posten da jeg kom opp på myra og visste dermed hvor jeg skulle. Etter erfaringa med myrene tidligere på strekket, tenkte jeg å løpe parallelt med myrdraget fra ca. halvveis. Men her var myrene fine og det lysegrønne bare kvist. Grei kontroll med søkkene inn mot posten og fikk med meg steinen på nesa før jeg rundet inn i riktig søkk.
7) God sikt, mye å styre på.
8) Løp der jeg hadde planlagt første del av strekket, men trodde jeg hadde havnet helt nede i den åpne myra og korrigerte litt til venstre. Ble derfor overrasket da jeg kom ut på veien ved kollen/det gule området. Retning mot posten.
9) Greit
10) Kikket etter alternativer til rett på, og kunne kanskje tatt en slak venstresving uten at jeg vet om det egentlig hadde vært noe raskere. Så først etter økta høyreveivalget: Ut bakveien og helt rundt på vei. Tror kanskje det hadde lønt seg eller vært ganske likt for meg i dag, mtp at futten virkelig var i ferd med å forsvinne fra beina på dette tidspunktet. Gjennomførte mitt veivalg greit, selv om jeg kanskje burde fulgt søkket ut fra 9.posten. Tok av stien ved myra og styrte på kolle/høydepunkt rett nordøst for posten.

Alt i alt en ganske bra gjennomføring. Fortsatt litt variabel retningsløping, men ble ikke straffet så hardt for det i et slikt terreng hvor det er mye å styre på.
Show comments (0)
 
Trening KM-løype (04/10/2014) Trening KM-løype (04/10/2014)