Sprinttrening (28/01/2015)
Category: Trening
Map/area: Stadion
Organiser: KOK
Country: Norge
Distance: 2.54 km
Time: 12:05
Average HR: 160
Maximum HR: 177
Parstart m/Sigurd.

1) Lest for lite sprintkart de siste åra, eller bare stressa? Klarte iallfall ikke, selv med en stopp på startposten, å se verken beste eller nestbeste veivalg. Må lære meg forskjellen på tjukke og tynne svarte streker...
2) Mtp at jeg fortsatt baserte meg på samme forutsetninger som på 1.strekket, så venstre klart best ut.
3-5) OK. Oppdaga at lykta hadde slokka på vei ut fra 3.post. Fikk den i gang igjen ved å vri litt på ledningen. Fikk lest gjennom hele løypa på vei til 4.post.
6) Hadde egentlig tenkt å løpe rett på, men etter å ha stått noen sekunder og forgjeves prøvd å få lys i lykta igjen på 5.posten, løp jeg rundt i stedet. Overrasket da jeg kom foran løperne jeg hadde vært sammen med på 5.post.
7) Nølte litt da det tårnet seg opp svarte skygger, som viste seg å være en bildekkleikeplass, der jeg forventet åpent område. Ellers greit.
8) Hadde planlagt å løpe helt til høyre. Men da det ikke var nok lys til nøyaktig kartlesing ved 7.post, ble det til at jeg fulgte en annen løper og ikke kom på hvor jeg egentlig skulle løpt før det ble bedre kartlys borte ved bygningene.
M) Spurt

Morsom økt, selv om den ble kortere enn planlagt. Sprintteknikken var riktignok litt rusten... Men med andre løpere i løypa får umiddelbart svar på gode og dårlige valg, og dermed et ekstra argument for å være skjerpa hele veien.
Show comments (0)
 
Sprinttrening (28/01/2015) Sprinttrening (28/01/2015)