NM mellom kvalifisering (13/09/2013)
Category: Konkurranser
Map/area: Grønli
Organiser: Kongsberg OL
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 2.71 km
Time: 23:39
Average HR: 157
Maximum HR: 174
1) Holdt igjen på farta på førstestrekket. God sikt og enkelt å holde retningen første del. Lot meg fange opp av myrsiget og fulgte det ned til posten.
2) Retning over kollen og ned til grøntfeltet. Traff rett på skrenten og måtte litt til venstre for å komme opp. Så posten på god avstand.
3) Litt feil retning ut fra posten. Oppdaget det etter få meter, men valgte å fortsett ned til myra før jeg korrigerte fordi det så finest ut å løpe der. Over myra. Kunne kanskje ligget nærmere streken siste del av strekket, men jeg unngikk grønt/stein opp lia og posten ble veldig enkel ved å følge søkket opp.
4) (pausestrekk) Retning. Passerte åpent område, sti og myr. Var nær å begynne å vingle inn mot posten, men da jeg så putten til venstre, innså jeg at det bare var å følge kompasset videre.
5) Hadde kikket på strekket opp mot 3.posten. Synes det så ut som en bra trase svakt høyre. Eneste jeg var usikker på, var om jeg skulle løpe ned eller følge utydelig sti til kraftledningen etter den andre stien. Valgte ned, og tror det var ok (hjelpekurvene får det til å se brattere ut enn det egentlig er opp mot ledningene). Fornøyd med gjennomføringa av strekket. Lå på forskudd og synes jeg fant bra traseer hele veien. God kontroll inn mot posten - visste jeg skulle til høyre etter toppen.
6) Rundet litt for å spare høyde. Hadde kontroll med stupet rett før posten, og da var den grei.
7) (pausestrekk) Retning og kontroll med koller/steiner/skrent underveis. Idiotisk feil inn i posten. Hadde god kontroll da jeg gikk opp på den siste kollen, men da jeg så en kolle med skrent til venstre for meg, fikk jeg for meg at det var kollen med skrent i ringen rett sør for posten. Da jeg kom til kollen stemte selvsagt ingenting, men da jeg hevet blikket en smule, så jeg at kraftledningsmasta var altfor nær, og forstod hvor jeg var. (Tapte 30-40 sek)
8) Ut søkket, grov retning gjennom det grønne og styrte meg inn i forhold til kollen til venstre.
9) Visste egentlig at jeg skulle fortsette rett ut søkket, men ble fristet til å løpe til venstre ut av posten for å slippe å løpe mellom fotografene som stod der. Klarte ikke korrigere retningen nok før jeg traff stupet og dermed måtte korrigere. Deretter bare å komme seg ned til den nederste stien. Merket jeg ikke klarte å løpe fort utfor pga svake bein, men iallfall bedring fra for noen uker siden.

Kort oppsummert er jeg bra fornøyd med løpet. Bommen på 7.post + 2 dårlige utgangsretninger å plukke på, men tror dette kommer seg med mer løping på kart slik at alle rutiner blir bedre automatisert.
Show comments (0)
 
NM mellom kvalifisering (13/09/2013) NM mellom kvalifisering (13/09/2013)